Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggernederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online waarzeggers uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggernederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Beste Gazali,

Wij hebben elkaar begin september gesproken, en ik was zo tot rust gekomen. Je wist het heel goed te vertellen, je hebt inderdaad gelijk. Ik heb weer contact met hem, dat is vrij snel gegaan. ik heb je advies opgevolgd en heb er veel aan gehad, daar ben ik heel gelukkig mee.
Liefs Ilse.




Ervaring van Ilse met waarzegger Gazali   Ervaring van Ilse met waarzegger Gazali   Ervaring van Ilse geplaatst op 26 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Sinds het contact met Victory loop ik gelukkig rond. ja ik ben er nog niet ,maar op goede weg. ik wil je danken voor jou goede raad die ik heb opgevolgd. het verdere verloop ivm de winkel laat ik jou zeker nog weten. wat K. betreft je hebt me het vertrouwen gegeven dat het in korte tijd goed komt ts ons.wat kan ik me nog meer wensen?. dit is alles wat ik wil een gelukkige relatie en goeddraaiende zaak. Dank je wel Victory. je bent een toppertje.




Ervaring van anoniem met waarzegger Victory   Ervaring van anoniem met waarzegger Victory   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Een hele fijne dame om mee te praten. en een zuiver medium.




Ervaring van Anny met waarzegger Vitta   Ervaring van Anny met waarzegger Vitta   Ervaring van Anny geplaatst op 26 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine ik heb je vandaag meerdere keren gesproken en ik wou je laten weten dat al 1 van de voorspellingen is uitgekomen. Je zag dat het nog onderweg was en dat ik het zeker nog ging ontvangen en dat is ook gebeurd. Ik vertrouw op de rest van je voorspellingen en laat het je zeker weten. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabine   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lucky
  Ervaring met waarzegger Lucky
  Lucky je bent 5 sterren waard. Jij zag het onmiddelijk, je zei ze is er nog mee bezig en je gaat het zeker nog ontvangen. En idd in de namiddag goed ontvangen. Ik twijfel niet meer. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lucky   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lucky   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Belle
  Ervaring met waarzegger Belle
  Lieve Belle,

Bedankt voor al je goede inzichten.

Lieve groetjes,
Sjaak.




Ervaring van Sjaan met waarzegger Belle   Ervaring van Sjaan met waarzegger Belle   Ervaring van Sjaan geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoe
  Ervaring met waarzegger Zoe
  Lieve Zoe, keer op keer sta ik versteld v.w.b. je zuivere waarnemingen.
Wat krijg jij de dingen haarscherp door. Dank voor je luisterend oor en goede adviezen. Door jouw voorspellingen heb ik voor mij de juiste keuzes kunnen maken. Het klopt 100% wat je steeds tegen mij zegt. xxx, M.




Ervaring van M met waarzegger Zoe   Ervaring van M met waarzegger Zoe   Ervaring van M geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Xandra
  Ervaring met waarzegger Xandra
  Xandra is een ontzettend lieve vrouw, die moeite neemt om iets uit te leggen. Ze heeft een stukje van mijn angst weggenomen door mij er mee te confronteren. Angst is inderdaad geen liefde. Ik ben je ontzettend dankbaar lieve Xandra, je hebt mij door je uitleg een aantal dingen doen inzien.




Ervaring van Inge met waarzegger Xandra   Ervaring van Inge met waarzegger Xandra   Ervaring van Inge geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Malie
  Ervaring met waarzegger Malie
  Malie
Je hebt weer gelijk,ben door de sollicitatie heen.
Ben aangenomen.
Super blij.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met waarzegger Malie   Ervaring van Angela met waarzegger Malie   Ervaring van Angela geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  Amber
Je had gelijk ik door de sollicitatie heen.
Ben aangenomen.
Ben super blij.
Dank je wel.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met waarzegger Amber   Ervaring van Angela met waarzegger Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Lieve dame, rustige warme liefdevolle energie, kon de situatie heel goed duiden en alles was spot-on. Ik voelde de rust over mij heen komen. Hopelijk komt de voorspelling ook uit.




Ervaring van Rose met waarzegger Lies   Ervaring van Rose met waarzegger Lies   Ervaring van Rose geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering. Nog steeds voor mij de allerbeste altijd oprecht eerlijk en liefdevol een beter iemand kan ik niet bedenken. hoe jij altijd klaar staat voor mensen. Liefs NY (Sophie).




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Dankjewel Christelle. voor je lieve woorden en inzichten.
Super xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Christelle   Ervaring van Karin met waarzegger Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta is heel goed in het invoelen . heeft al meerdere keren er bonk op gezeten wat dan ook een meerwaarde is . goe bezig .




Ervaring van ingeske met waarzegger Vitta   Ervaring van ingeske met waarzegger Vitta   Ervaring van ingeske geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Een topper.




Ervaring van E met waarzegger Gunter   Ervaring van E met waarzegger Gunter   Ervaring van E geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Altijd even goed. Consistent in haar uitspraken Kort, maar krachtig. Waar voor je geld. Ik ben een tevreden klant.




Ervaring van Lies met waarzegger Derya   Ervaring van Lies met waarzegger Derya   Ervaring van Lies geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bo
  Ervaring met waarzegger Bo
  Dankjewel lieve Bo voor de e-mailconsults. Ik ben benieuwd of het gaat kloppen wat u ziet in de kaartjes :). Ik hoop het. Dat ziet er heel hoopvol uit. Ik zal het zeker laten weten. Ik heb weer een nieuwe naar u gestuurd ;) Tot snel en liefs, Stephanie.




Ervaring van Stephanie met waarzegger Bo   Ervaring van Stephanie met waarzegger Bo   Ervaring van Stephanie geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Je voelt het precies zo aan zoals het is. Je bent een topper hier op de lijn. Ik wil je danken voor je hulp en je inzichten en je wijze woorden.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Duidelijkheid,oprecht, Nina is de beste. draait niet rond de pot.
Thx.




Ervaring van Jeanette met waarzegger Nina   Ervaring van Jeanette met waarzegger Nina   Ervaring van Jeanette geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wat een prachtig consult heb ik van je mogen ontvangen zaterdag op de late avond. Je voelde hem en onze situatie goed aan, en zo blij met de bevestiging van mijn gevoel. Daarnaast ben je ook een hele fijne gesprekspartner en is je stem erg aangenaam om naar te luisteren. Visualiseren, nou dat doe ik, en zit dit nu met een grote lach op mijn gezicht te typen omdat ik hem hier nu door de huis kamer zie lopen, je weet wel hoe ;) Heerlijk geslapen ook. Heel hartelijk dank.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Virginie
  Ervaring met waarzegger Virginie
  lieve Virginie , heb je vandaag voor de eerste maal gesproken en je bent uniek op deze lijn . door de legging van het dodenboek. Zoveel inzichten over mezelf en bepaalde situaties. Bedankt voor deze mooie reading.




Ervaring van marianne met waarzegger Virginie   Ervaring van marianne met waarzegger Virginie   Ervaring van marianne geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Virginie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lilith
  Ervaring met waarzegger Lilith
  Duidelijk, gedetailleerd. no-nonsens en met een vleugje humor.Een aanrader.




Ervaring van patrick met waarzegger Lilith   Ervaring van patrick met waarzegger Lilith   Ervaring van patrick geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Lieve Leandra, ik wil u hartelijk danken voor uw expertises. Ik vind u een fijne vrouw en een prettig persoon om naar te luisteren. Wat ook niet onbelangrijk is, u zegt rake dingen. Dank u. Lieve Groet .




Ervaring van Anonieme man met waarzegger Leandra   Ervaring van Anonieme man met waarzegger Leandra   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Danie
  Ervaring met waarzegger Danie
  Lieve Danie

Graag wil ik je nog een keer spreken. Op de site lees ik dat je met verlof bent en ik kan je jammer genoeg geen bel verzoek sturen.

Ik wens je van harte heel veel kracht, een deugddoend verlof en hopeloijk tot binnenkort.

Heel veel liefs.

Sophie.




Ervaring van Sophie met waarzegger Danie   Ervaring van Sophie met waarzegger Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne
Je bent alles in een. Een compleet mens met de gave mij in mijn bewustzijn te stimuleren door feedback en bevestiging. Je oordeelt niet maar spreekt vanuit begrip waardoor ik mezelf toe sta mij beter te begrijpen. Ik weet dat de weg van liefde begint bij liefde voor jezelf. Dan alleen kan liefde en compassie voor de ander groeien. Bij deze hobbelige weg heb jij me toch bijgestaan door je inzichten en geduld. Bedankt voor alles.




Ervaring van Sandra met waarzegger Anne   Ervaring van Sandra met waarzegger Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Dag Vitta,

Jij bent de eerste na zoveel mensen die ik op de lijn gebeld heb, die mij echt begreep en gerustgesteld. Alles wat je zei over mij klopte volledig. Je hebt mij vooral heel wat moed gegeven waardoor ik me eindelijk beter voel. Ik zal niet rap een een getuigenis plaatsen maar door u energie dat jij mij door gaf, heeft me eindelijk tot rust gebracht en ik weet dat nu dat op de eerste plaats komt en wat je over de toekomst hebt gezegd, heeft mij zoveel hoop gegeven, dat ik eindelijk alles kan afsluiten en terug mijn eigen kan vinden. Je bent een schatje want je hebt mij echt geholpen. Duizend maal bedankt voor uw begrip en omdat je mij zo perfect aanvoelde, hoe ik werkelijk ben. Doe zo voort. vele lieve knuffels van L.




Ervaring van L met waarzegger Vitta   Ervaring van L met waarzegger Vitta   Ervaring van L geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne is de 1e die precies kon aangeven, waar ik last van had zonder dat ik er over begon. Weet je hoe fijn het voelt als die bevestigd wordt. Ik ben heel blij met je consult. Harstikke bedankt.




Ervaring van joy met waarzegger Anne   Ervaring van joy met waarzegger Anne   Ervaring van joy geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lilith
  Ervaring met waarzegger Lilith
  Mooi gesprek met een zeer heldervoelende dame. Wat zij ziet klopt als een bus. Weinig mediums die Zo goed Invoelen. Ik kan uren met haar praten.
Liefs van Staartje .




Ervaring van S met waarzegger Lilith   Ervaring van S met waarzegger Lilith   Ervaring van S geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hii

Je eerste voorspelling is uitgekomen Donna.
Ik heb gelijk weer een mail consult bij je aangevraagd.

Bizar.wauw.




Ervaring van Si met waarzegger Donna   Ervaring van Si met waarzegger Donna   Ervaring van Si geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John ik verkeer nog steeds in schoktoestand. Ik kon het niet geloven maar jij bleef zelfzeker dat er een toevallige ontmoeting en positief gesprek zou plaatsvinden. Dit leek me zo onlogisch en surreeel want hoe kon dit in godsnaam met al die negativiteit en obstakels die rondom ons heen lagen maar WOW WOW WOW alles is uitgekomen tot in de kleinste details. Woord per woord, detail per detail. Ik twijfel nooit meer aan jou. Ik kan het werkelijk niet geloven, het moet nog steeds doordringen, een topper ben jij en altijd zo vriendelijk ook. Dank je wel.




Ervaring van Verbaasde vrouw met waarzegger John   Ervaring van Verbaasde vrouw met waarzegger John   Ervaring van Verbaasde vrouw geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Yourah is een top. zij is een super lieve vrouw die u met raad en daad bij staat. zij is lief en wat ze verteld helpt mij enorm .




Ervaring van Rita met waarzegger Yuorah   Ervaring van Rita met waarzegger Yuorah   Ervaring van Rita geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Net weer een heel mooi en rustig gesprek gehad met John. Tot nu toe heb je in alles gelijk gehad. Ik weet zeker dat het laatste ook uit komt.




Ervaring van Ineke met waarzegger John   Ervaring van Ineke met waarzegger John   Ervaring van Ineke geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Celine
  Ervaring met waarzegger Celine
  Celine is heel snel in haar waarnemingen. zonder niet te veel te vertellen wist ze situatie(s) te vertellen.
Wist mij en een ander person goed te omschrijven. Wist ook zelfs een situatie te vertellen wat in het verleden is gebeurd zonder dat ik daar iets over had verteld.
ze is echt top. twijfel niet om haar te bellen.




Ervaring van A met waarzegger Celine   Ervaring van A met waarzegger Celine   Ervaring van A geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Seonah
  Ervaring met waarzegger Seonah
  Lieve Seonah, ik kan je niet genoeg bedanken voor de rust die je me brengt.je bent een lieve dame en uitstekende paragnost. ik kijk alvast uit naar mijn veelbelovende toekomst. jou bellen is beter dan therapie bij de psychologe. je lijkt net een vriendin die ik al jaren ken. bij verandering of slecht moment hoor je me weer ;-).
1000x dank.




Ervaring van anoniem met waarzegger Seonah   Ervaring van anoniem met waarzegger Seonah   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kristal
  Ervaring met waarzegger Kristal
  Super kaartlegster zit er altijd bonk op . geeft mensen de positiviteit die ze nodig hebben doe zo verder . Een meerwaarde voor de lijn.




Ervaring van inge met waarzegger Kristal   Ervaring van inge met waarzegger Kristal   Ervaring van inge geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggernederland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggernederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggernederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggernederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden