Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggernederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online waarzeggers uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggernederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bert
  Ervaring met waarzegger Bert
  Bert je bent een topper.Je slaat de spijker op zijn kop. Je ziet het snel, doeltreffend en goed. Het rolt er zo uit bij jou, super consult gehad.




Ervaring van Anonie met waarzegger Bert   Ervaring van Anonie met waarzegger Bert   Ervaring van Anonie geplaatst op 24 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Meine
  Ervaring met waarzegger Meine
  Meine ik wil je nogmaals bedanken , je hebt weer gelijk gekregen over mij en de liefde van mijn leven we hebben met elkaar goed gepraat. het komt goed zoals je het voorspeld hebt . hij is de liefde van mijn leven , zo voelt het ook aan , je hebt me de raad gegeven om het rustig te blijven , heb naar je geluisterd. super bedankt je bent goed in wat je doet.




Ervaring van Christel met waarzegger Meine   Ervaring van Christel met waarzegger Meine   Ervaring van Christel geplaatst op 24 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roy
  Ervaring met waarzegger Roy
  wat een heerlijke persoonlijkheid, lief,direct open en eerlijk.wat een aanwinst.na hem gesproken te hebben wordt je vanzelf vrolijk en blij. ga zo door.




Ervaring van anoniem met waarzegger Roy   Ervaring van anoniem met waarzegger Roy   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Als ik je bel krijg ik steeds antwoord op mijn vragen . Je stelt me gerust en je voorspellingen komen ook echt uit .
Je bent super Morgane, .




Ervaring van ingrid met waarzegger Morgane   Ervaring van ingrid met waarzegger Morgane   Ervaring van ingrid geplaatst op 24 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mierke
  Ervaring met waarzegger Mierke
  hoi lieve mierke je bent een guardian angel .in moeilyke tyden het is een tyd geleden dat ik je gesproken het ben een ex collega van je ada uit rotterdam je geeft duidelyke en goede inzichten. direct en houd mensen niet onnodig aan de lyn. kyk er altyd naar uit als je online bent. je vertelde me drie jaar geleden al dingen die nu uitkomen je bent een geweldige vrouw met zoveel liefde voor dit werk gr bel je gauw.




Ervaring van ada met waarzegger Mierke   Ervaring van ada met waarzegger Mierke   Ervaring van ada geplaatst op 24 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Je bent echt goed. Bel je nu regelmatig ik hoop op vakantie in mei periode en dat het uitkomt wat je zegt. X M.




Ervaring van M.E met waarzegger Nina   Ervaring van M.E met waarzegger Nina   Ervaring van M.E geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Destiny
  Ervaring met waarzegger Destiny
  Lieve destiny, wat is het toch heerlijk om met jou te praten, ik ga geduld hebben en hoop dat de mooie voorspelling uitkomt. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Dankjewel lieve destiny. De beller van zo net. Veel liefs l.




Ervaring van Tweelingziel met waarzegger Destiny   Ervaring van Tweelingziel met waarzegger Destiny   Ervaring van Tweelingziel geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter is een warme, lieve man, voelt heel vertrouwd aan.
Kan situaties/personen haarfijn aanvoelen en omschrijven.
De tips en adviezen die hij telkens geeft zijn super, kan er heel wat mee.
Ik raad iedereen Gunter aan, top medium. voor mij de allerbeste op deze lijn.




Ervaring van liefs karo met waarzegger Gunter   Ervaring van liefs karo met waarzegger Gunter   Ervaring van liefs karo geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Malie
  Ervaring met waarzegger Malie
  U had gelijk, hij bleek een andere vrouw te hebben en ook een geheim kind waar hij niets over had verteld. (en waar ik hem wel naar heb gevraagd).
De nieuwe vriendschap in mijn leven voelt goed. en ik ben blij dat ik hem ontmoet heb.




Ervaring van Gina met waarzegger Malie   Ervaring van Gina met waarzegger Malie   Ervaring van Gina geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anita
  Ervaring met waarzegger Anita
  Bedankt Anita. ik ben weer gerustgesteld.




Ervaring van Gaby met waarzegger Anita   Ervaring van Gaby met waarzegger Anita   Ervaring van Gaby geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali ik heb eerst veel over jou gelezen .
en toen jou gebeld ik ben heel erg onder de indruk.
Het was het zeker waard .
Ik ga jou vaker bellen .




Ervaring van Miek met waarzegger Gazali   Ervaring van Miek met waarzegger Gazali   Ervaring van Miek geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Hope
  Ervaring met waarzegger Hope
  Lieve Hope, op aanraden jou voor het eerst gebeld. vorige week ik was wat sceptisch maar nu overtuigd. De details die jij mij verteld hebt zijn verbluffend dank voor je steun.
Liefs een grote Fan.




Ervaring van Suzan met waarzegger Hope   Ervaring van Suzan met waarzegger Hope   Ervaring van Suzan geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Een week geleden vroeg ik haar of men pa zijn app snel verkocht zou zijn. Zonder aarzelen zei ze 3 . De derde bezichtiging. Op 2 dagen tijd (na weken te koop zonder enige vraag of interesse) en idd , de 3 de bezichtiging , compromis getekend. Ik ben spraakeloos maar jij een topper.




Ervaring van It met waarzegger Catharina   Ervaring van It met waarzegger Catharina   Ervaring van It geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve derya bedankt voor al je steun als coach/vriendin. ik ben echt super blij met jou je eerlijkheid en positiviteit. je hebt me ondertussen al met zoveel bij gestaan ik ben je eeuwig dankbaar .je bent geweldig en alles komt uit zeker een aanrader .
Liefs xxx.




Ervaring van S met waarzegger Derya   Ervaring van S met waarzegger Derya   Ervaring van S geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabrina
  Ervaring met waarzegger Sabrina
  Sabrina, je bent een hele, vriendelijke lieve vrouw die het heel goed ziet en voelt. Hartelijk dank voor uw steun en inzichten.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabrina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabrina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Heel goede paragnost. heel duidelijk. heeft veel uitleg. ik hoop dat je voorspelling uitkomt groetjes.




Ervaring van Stefanie met waarzegger Gazali   Ervaring van Stefanie met waarzegger Gazali   Ervaring van Stefanie geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Hope
  Ervaring met waarzegger Hope
  Fijn je na al die tijd zonet nog eens te kunnen spreken. ik neem spoedig terug contact met jou op. Een heel fijne dag.




Ervaring van Krista met waarzegger Hope   Ervaring van Krista met waarzegger Hope   Ervaring van Krista geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Bonk erop.




Ervaring van Mt met waarzegger Gunter   Ervaring van Mt met waarzegger Gunter   Ervaring van Mt geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Bij Karlien kan je rust vinden en de ware toedracht horen .een toppie vrouw .




Ervaring van Mt met waarzegger Karlien   Ervaring van Mt met waarzegger Karlien   Ervaring van Mt geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lili
  Ervaring met waarzegger Lili
  Lilly is een toppertje. .




Ervaring van Mt met waarzegger Lili   Ervaring van Mt met waarzegger Lili   Ervaring van Mt geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Meine
  Ervaring met waarzegger Meine
  Hij wist alles te vertellen over mijn leve.n echt heel knap en hij is heel erg goed.




Ervaring van Kelly met waarzegger Meine   Ervaring van Kelly met waarzegger Meine   Ervaring van Kelly geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Heb u gebeld ivm mijn zus. en wat u vertelde over haar verleden klopte allemaal. Ben erg benieuwd of het gaat lopen zoals u zei/zag. Hou u op de hoogte.




Ervaring van Zus met waarzegger Christelle   Ervaring van Zus met waarzegger Christelle   Ervaring van Zus geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Meine
  Ervaring met waarzegger Meine
  Hij wist alles te vertellen over mijn leven. echt heel knap en hij is heel erg goed.




Ervaring van Kelly met waarzegger Meine   Ervaring van Kelly met waarzegger Meine   Ervaring van Kelly geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bert
  Ervaring met waarzegger Bert
  Hoi Bert,
Ik vind je een top gozer. Ik wil je hartelijk bedanken voor je mooie voorspellingen. Ik heb je 6 februari gesproken. En toen gaf je aan dat ik die rechtzaak zou winnen en vandaag kreeg ik het goeie nieuws van mijn advocaat te horen. Ik heb ook het vertrouwen dat de rest ook uit zullen komen. Tot gauw.




Ervaring van rachel met waarzegger Bert   Ervaring van rachel met waarzegger Bert   Ervaring van rachel geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lenny
  Ervaring met waarzegger Lenny
  Zeker goed. <3 .




Ervaring van S met waarzegger Lenny   Ervaring van S met waarzegger Lenny   Ervaring van S geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lenny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Beste Gunter,

Je blijft me steeds verrassen en bewonderen. Je bent een zuivere persoon en een harde werker, wat ik enorm apprecieer. Voor jou heb ik heel veel respect, simpelweg omdat je een prachtig mens bent. Jij verdient het allerbeste van het allerbeste, echt waar. Dikke kus en knuffel.

K.




Ervaring van K met waarzegger Gunter   Ervaring van K met waarzegger Gunter   Ervaring van K geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  De spijker op zijn kop. ongelofelijk kei en kei goed eerste klas.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gazali   Ervaring van Chantal met waarzegger Gazali   Ervaring van Chantal geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Meine
  Ervaring met waarzegger Meine
  Meine bedankt voor je consult .ben weer gerust gesteld je voelt alles perfect aan .ben je dankbaar. je bent the best.




Ervaring van Rode stofje met waarzegger Meine   Ervaring van Rode stofje met waarzegger Meine   Ervaring van Rode stofje geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Nou Romyna,

Je had weer gelijk hoor. Deze maand contact čn een ontmoeting. Klopt, hij wil praten en we hebben volgende week afgesproken. Ik ben benieuwd. Hoop dat de rest van je voorspellingen ook uitkomen.
Bedankt en ik hoop je nog te spreken voor mijn gesprek met hem. Anders zeker erna;).




Ervaring van R met waarzegger Romyna   Ervaring van R met waarzegger Romyna   Ervaring van R geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Seonah
  Ervaring met waarzegger Seonah
  Lieve Seonah

Vandaag heb ik het geweldige antwoord gekregen dat ik weer werk heb.

Toen ik je vroeg of ik ooit nog financieel goed voor mijn kinderen kon zorgen, zei je dat jouw gidsen lieten zien dat er iets moois aan zou komen op korte termijn.

Ik ben helemaal verrast, niet alleen vanwege het werk wat ik mag gaan doen, maar ook ( en dat is wat dit werk zo mooi maakt ) hoe mijn toekomstige werkgever omgaat met mijn dochter en haar handicap. Ze houden volledig rekening met haar behoefte.

Lieve Seonah, dank je wel voor dit mooie bericht. Het is precies zo gegaan als dat jij me gezegd hebt.

Tot snel.

Liefs Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegger Seonah   Ervaring van Chantalle met waarzegger Seonah   Ervaring van Chantalle geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  salina,

ik heb je net gemist.
alles is gegaan zoals jij voorspeld hebt.
super, en hartelijke dank.




Ervaring van margootje met waarzegger Salina   Ervaring van margootje met waarzegger Salina   Ervaring van margootje geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Liefste Tineke, in een woord subliem. Hoe je het iedere keer doet weet ik niet. Ik bel je zeker terug. Mensen, een aanrader.
Liefs A.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tineke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Malie
  Ervaring met waarzegger Malie
  Heel erg tevreden met mijn consult. De verhuizing is doorgegaan zoals verteld. Thank you.




Ervaring van kbusby met waarzegger Malie   Ervaring van kbusby met waarzegger Malie   Ervaring van kbusby geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Super nieuws ontvangen, voorspellingen uitgekomen over mijn ex vriend. Weer contact gezocht, gesprek heeft zich plaats gevonden en ja hoor . zoals voorspelt de relatie is er weer. Jouw voorspellingen zijn top. Bedankt Donna.




Ervaring van Lucia met waarzegger Donna   Ervaring van Lucia met waarzegger Donna   Ervaring van Lucia geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna,ik had vorig maand contact met je.Je deed voorspellingen die ik niet kon geloven en vandaag zijn er 3 uitgekomen Donna op liefdesvlak.Ontzettend sterk. Veel liefs, Marjan.




Ervaring van Marjan met waarzegger Donna   Ervaring van Marjan met waarzegger Donna   Ervaring van Marjan geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggernederland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggernederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggernederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggernederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden