Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggernederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online waarzeggers uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggernederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Vandaag met jou gesproken en je zei dat mijn dochter geslaagd zou zou zijn voor haar postgraduaat, wel je hebt gelijk.
Nu nog de andere voorspellingen waarvan je zegt dat ze 100% zullen gebeuren. Laat je weten. Myriam.




Ervaring van myriam met waarzegger Yuorah   Ervaring van myriam met waarzegger Yuorah   Ervaring van myriam geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bo
  Ervaring met waarzegger Bo
  Lieve Bo, je zegt duidelijk hoe de dingen in elkaar zitten en hoe de situatie gaat verlopen. Toen ik je belde was ik verdrietig. Nu is er weer het zonnetje, het vertrouwen. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer. Lieve groet, Leonoor.




Ervaring van Leonoor met waarzegger Bo   Ervaring van Leonoor met waarzegger Bo   Ervaring van Leonoor geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Lieve Romyna.
Dank je wel voor je steun en geduld weer.alleen jij weet mij weer rustig te krijgen als ik het even niet meer weet, ik vertrouw jou . jij bent mijn rots.
Dikke knuffel van mij
Miranda.




Ervaring van Miranda met waarzegger Romyna   Ervaring van Miranda met waarzegger Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Lieve Yasmin,

Wat ben ik blij dat ik je weer heb gesproken (je lijn is terecht druk bezet).
Wauw, wat doorzag je mij en die ander en alles goed. Precies zoals ik het de afgelopen tijd ook heb ingezien en gevoeld, maar jij gaf de laatste puzzelstukjes.
Bedankt voor het sleutelwoord dat je aan mij gaf (vertrouwen) tot slot (want toen was mijn tegoed op).
Ik houd je zeker op de hoogte.

Liefs M.




Ervaring van Mascha met waarzegger Yasmin   Ervaring van Mascha met waarzegger Yasmin   Ervaring van Mascha geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Destiny
  Ervaring met waarzegger Destiny
  Ik heb Destiny al paar keer gebeld, een aantal van haar voorspellingen zijn al uitgekomen. Ze is een lieve dame met no nonsense, komt snel tot de kern. Ga haar zeker nog bellen. Een echte aanrader.




Ervaring van wendy met waarzegger Destiny   Ervaring van wendy met waarzegger Destiny   Ervaring van wendy geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marco
  Ervaring met waarzegger Marco
  Beste Marco

Bedankt voor het aangename gesprek en je hebt me terug wat hoop gegeven. Ik hou je op de hoogte van het verdere verloop. Ik wens je tevens veel liefde. Michele.




Ervaring van Michele met waarzegger Marco   Ervaring van Michele met waarzegger Marco   Ervaring van Michele geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve yuorah met je mooie naam ;-) .
Fijne gesprekken, lief en zo begaan.
Ik laat het zeker niet los.
Ik laat het je weten.
liefs, L.




Ervaring van L. met waarzegger Yuorah   Ervaring van L. met waarzegger Yuorah   Ervaring van L. geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Diana
  Ervaring met waarzegger Diana
  Lieve Diana van de week sprak ik jou nog en toen zei je er word mij gezegd dat D je een berichtje gaat sturen is onderweg vandaag had ik je weer gesproken want had hem een bericht gestuurd ook daar op zei je je gaat bericht terug krijgen kort maar krachtig maar je krijgt iets terug. twee uur later nadat ik jou haf gesproken stuurde hij inderdaad een lief kort berichtje terug .zoals je zei. jij bent echt een aanrader . liefst je weet wel wie xxx.




Ervaring van anoniem met waarzegger Diana   Ervaring van anoniem met waarzegger Diana   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Diana
  Ervaring met waarzegger Diana
  Lief medium.fijn gesprek gehad nu hopen dat het allemaal uitkomt.




Ervaring van No35 met waarzegger Diana   Ervaring van No35 met waarzegger Diana   Ervaring van No35 geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jarno
  Ervaring met waarzegger Jarno
  Lieve Jarno,Dank je wel weer voor de uitleg je diepe raken op zielsniveau.een ware aardsengel,ik ga genieten op vakantie,liefs.




Ervaring van Mij met waarzegger Jarno   Ervaring van Mij met waarzegger Jarno   Ervaring van Mij geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania is een engel .
Een geschenk van boven .
Speciaal gemaakt voor de mensen.
Een bijzonder persoon hier gewoon op aarde .
Shania is erg goed want ze laat mensen in het licht staan .
Shania brengt rust in het hoofd en gelooft in het goede .
In de dromen waarvan we hopen .
Het geluk kun jij krijgen .
Zolang je in Shania gelooft .
Lieve engel heel hartelijk dank voor alles en een fijne dag toegewenst .
Jacky .




Ervaring van Jacky met waarzegger Shania   Ervaring van Jacky met waarzegger Shania   Ervaring van Jacky geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Bedankt voor onze babbel. Het meeste van wat je had gezegd is uitgekomen, ook al is het niet altijd positief. Toch ben ik blij met deze waarschuwingen omdat het mijn alertheid wel verscherpt. Ook andere zaken zijn er misschien nog niet, maar toch ervaar ik een ontwikkeling. Dank je wel.




Ervaring van collega met waarzegger Anny   Ervaring van collega met waarzegger Anny   Ervaring van collega geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mina
  Ervaring met waarzegger Mina
  Dankjewel voor het gesprek. jij was heel duidelijk. ik heb heel veel vertrouwen in jou. Liefs Anke.




Ervaring van Anke met waarzegger Mina   Ervaring van Anke met waarzegger Mina   Ervaring van Anke geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Afgelopen weken heb ik u vaak gesproken en hierdoor heb ik veel ondersteuning gehad . Door de healing en uw woorden sta ik nu anders in mijn leven . Jaren waarmee ik worstelde zijn nu in een paar weken omgedraaid wat ik u laatst vertelde . Ik kom steeds terug in mijn eigen kracht . Paar voorspellingen zijn uitgekomen en ik heb de baan . Uw gevoel klopte helemaal . Dank u wel voor alles en ik spreek u binnenkort weer .




Ervaring van Sara met waarzegger Shania   Ervaring van Sara met waarzegger Shania   Ervaring van Sara geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Ik ga je bellennnn. x lastpak.




Ervaring van Angelique  (lastpak) met waarzegger Nina   Ervaring van Angelique  (lastpak) met waarzegger Nina   Ervaring van Angelique (lastpak) geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Onlangs een gesprek gehad met Shania . Ze sloeg de spijker op de kop . Zo duidelijk en eerlijk . Ik vond het bijzonder wat je allemaal zag . Een topper ben je Shania . Tot gauw .




Ervaring van Anouk met waarzegger Shania   Ervaring van Anouk met waarzegger Shania   Ervaring van Anouk geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Wat een geweldige ervaring was dat. Je bent een topper. Jouw antwoorden zijn 'to the point', zuiver en correct. Bovendien heb je een super lief luisterend oor . Ik ga je zeker opnieuw contacteren, engel. Veel liefs, Brigitte .




Ervaring van Brigitte met waarzegger Yuorah   Ervaring van Brigitte met waarzegger Yuorah   Ervaring van Brigitte geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Bedankt voor je mooie consult . Ik vo,D je heel precies en ik vond het ook fijn dat je eerlijk was . De dingen die je zei waren heel herkenbaar en konden anderen ook niet weten . Bedankt .




Ervaring van Milan met waarzegger Shania   Ervaring van Milan met waarzegger Shania   Ervaring van Milan geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  leandra is een lieve vrouw. en ziet zonder iets te vragen wat er speelt. nu afwachten of het uitkomt. laat u zeker iets weten.




Ervaring van rosita met waarzegger Leandra   Ervaring van rosita met waarzegger Leandra   Ervaring van rosita geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Seonah
  Ervaring met waarzegger Seonah
  Lieve lieve Seonah

Alles komt uit, in de vakantie gaat alles door, zoals je het gezegd had. Alles is haar uitgelegd en ze snapt het allemaal. Ook zoals je het gezegd had. En dat ik erbij mocht blijven ook.

Wat heerlijk toch, al dit goede nieuws.

Dank je wel lieverd, tot snel

Liefs Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegger Seonah   Ervaring van Chantalle met waarzegger Seonah   Ervaring van Chantalle geplaatst op 14 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  lieve gunter zat er helemaal door heen af gelopen zondag. ik belde jou diep in de nacht we hebben meer als een uur gesproken en jij liet mij weer lachen en zei dat het deze week moet gebeuren . lieve gunter zodra hij komt laat ik het jou weten .je help mij door deze lange weg . een ben oprecht een lieverd.dikke kus loes.




Ervaring van loes met waarzegger Gunter   Ervaring van loes met waarzegger Gunter   Ervaring van loes geplaatst op 14 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Dankjewel Christelle, . Fijn dat je mijn oma nog doorkreeg. Ik had ook tranen in mijn ogen. Doet goed (heel goed) om haar boodschap te horen. Ik ga steeds meer mijn hart volgen. Soms heeft het even tijd nodig.maar gaat gebeuren. Dankjewel voor wat je me mee kunt geven. Super. xxKarin.




Ervaring van Karin met waarzegger Christelle   Ervaring van Karin met waarzegger Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Shania ,
Dank u voor elk moment ,
waarop u mij hebt .
Dank voor elk verdriet ,
waarvan u mij hebt vrijgemaakt .
Dank voor u bezorgdheid en vastberadenheid ,
waardoor ik niet verder ben gebroken .
U ontweek mijn onwil en koppigheid .
U gaf mij licht en kracht .
Dank voor u vertrouwen , wijsheid en voorspellingen dat ik mocht ondervinden .
Ik dank u vele malen .




Ervaring van Bernadette met waarzegger Shania   Ervaring van Bernadette met waarzegger Shania   Ervaring van Bernadette geplaatst op 14 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Na een gesprek met jou voel ik mij beter . Krijg ik meer vertrouwen en probeer ik mijn onzekerheid los te laten . Ji weet alles precies te omschrijven en dan krijg ik alles op een rijtje . Na vaker bellen blijf je bij hetzelfde verhaal , dat geeft mij rust . Bedankt , en ik ga hard werken aan mijn zelfvertrouwen . Lukt het niet dan neem ik contact met jou op . xxx.




Ervaring van Stefanie met waarzegger Shania   Ervaring van Stefanie met waarzegger Shania   Ervaring van Stefanie geplaatst op 14 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Brya
  Ervaring met waarzegger Brya
  Dankjewel brya. Je bent een topper zoals je de dingen uitlegt. Fijn gesprek met je gehad.




Ervaring van Sherida met waarzegger Brya   Ervaring van Sherida met waarzegger Brya   Ervaring van Sherida geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lily-Rose
  Ervaring met waarzegger Lily-Rose
  Lilly Rose

Is recht voor de raap. Ze ziet alles zoals het is zonder haar iets te zeggen. Ze voelt ook veel aan.
Veel succes. Je bent echt een aanwinst.
Liefs
Kat.




Ervaring van Kat met waarzegger Lily-Rose   Ervaring van Kat met waarzegger Lily-Rose   Ervaring van Kat geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lily-Rose  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Yuorah, je bent zo een zachte lieve dame bedankt om me gisteren de rust te geven die ik nodig had. je bent echt een aanrader , dikke knuffel , je collega.




Ervaring van Collega met waarzegger Yuorah   Ervaring van Collega met waarzegger Yuorah   Ervaring van Collega geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia .ontzettend bedankt voor het beste advies wat iemand mij ooit mocht ontvangen .alsof ik met een engel sprak .zo helder en liefdevol .Ik moest knopen doorhakken en dat heb ik gedaan .Ik heb even verdriet gehad want het was niet makkelijk .maar wat een rijkdom is deze vrijheid wat ik nu mag ervaren.Ik kan en mag eindelijk mijn eigen invulling aan mijn leven geven .Ik ben jou zo dankbaar .en ik hoop zo dat nodig veel meer mensen op jou pad komen en hetzelfde geluk mogen ervaren.




Ervaring van Ineke met waarzegger Antonia   Ervaring van Ineke met waarzegger Antonia   Ervaring van Ineke geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Freyaa
  Ervaring met waarzegger Freyaa
  Je bent de beste op de lijn, meer dan 5 sterren waard. Groetjes Miss V.




Ervaring van mercedes met waarzegger Freyaa   Ervaring van mercedes met waarzegger Freyaa   Ervaring van mercedes geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Morgane, bedankt dat je er altijd bent voor mij , dat je goed kan luisteren naar mij, je oordeelt niet en je staat open voor veel dingen.je voorspellingen zijn echt top,je hebt een heel mooie gave.
ook e-mails worden steeds vlug beantwoord, bedankt .




Ervaring van ylke met waarzegger Morgane   Ervaring van ylke met waarzegger Morgane   Ervaring van ylke geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Top helderziende op deze lijn.
Heb carola meerdere keren gesproken en ze is echt super goed.


Groetjes,
Omata.




Ervaring van Omata met waarzegger Carola   Ervaring van Omata met waarzegger Carola   Ervaring van Omata geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Lieve Shania ,
Jammer dat niet iedereen weet hoe goed jij bent . Ik kan me nog herinneren toen ik u voor het eerst sprak . Ik kon niet geloven dat jij uit de kaarten zoveel informatie kon halen . Mensen kunnen wel informatie uit kaarten halen , maar jij haalt er de juiste uit . Voor mij ben jij de beste en dat zal ook blijven . Ik heb zoveel mensen gesproken , maar voor jou heb ik geen woorden , zo goed ben je . Dikke kus , Sam .




Ervaring van Sam met waarzegger Shania   Ervaring van Sam met waarzegger Shania   Ervaring van Sam geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Jij bent een TOPPER op deze lijn .




Ervaring van Cindy met waarzegger Anouk   Ervaring van Cindy met waarzegger Anouk   Ervaring van Cindy geplaatst op 12 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter is geweldig. Geeft steeds duidelijke antwoorden, heeft geen informatie nodig om tot de kern te komen. Details kloppen als een bus, steeds verhelderend. Hij weet waarover hij spreekt, beschrijft exact hoe ik mezelf ervaar en in het leven sta. Vol humor, oprecht en heel betrokken steeds. Gunter laat je geloven in jezelf dat is prachtig. Zonder twijfel de allerbeste op deze lijn. Mercikes lieve Gunter xxx.




Ervaring van karolien met waarzegger Gunter   Ervaring van karolien met waarzegger Gunter   Ervaring van karolien geplaatst op 12 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Norah
  Ervaring met waarzegger Norah
  Hele vlotte babbel. Werkt door tot in de kern. Weet wat er nu is maar ook waar je naar toe gaat. Dit was aangenaam.




Ervaring van Bibi met waarzegger Norah   Ervaring van Bibi met waarzegger Norah   Ervaring van Bibi geplaatst op 12 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggernederland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggernederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggernederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggernederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden