Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggernederland.nl


  Waarzeggers uit Nederland kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Donna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggernederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  lieve donna ik ben zo blij je gesproken te hebben, je bent zo lief en geduldig luistert goed naar me verhaal.

ik wil je bedanken voor alles en wie weet dat we elkaar ooit nog spreken, een hart van goud heb je. en ook heel erg eerlijk in wat ze ziet, voor het 1 zal het teleurstellend zijn en voor het ander zal het blijdschap weergeven, dit is medium met oprechte intenties en ook vertelt hoe het zit.

Ik gun je een heel mooi leven toe en heel veel positiviteit.


Veel liefs dat meisje met hetzelfde naam als je bovenbuurvrouw.




Ervaring van ami met waarzegger Donna   Ervaring van ami met waarzegger Donna   Ervaring van ami geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna,

Al je vorige voorspellingen zijn steeds uitgekomen, maar van deze dacht ik dat je er naast zat. Maar nee, je zat er weer pal op. Ik heb hem gezien. helemaal onverwachts, helemaal zoals je zei.

Alleen maar alle respect voor jou.
Dank je wel voor alles.

Veel liefs .




Ervaring van Me. met waarzegger Donna   Ervaring van Me. met waarzegger Donna   Ervaring van Me. geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Bedankt voor het snelle reageren op mijn
Email consult .
Hopelijk kan ik jou eens aan de telefoon spreken.
Vriendelijke dame. groetjes anouck .




Ervaring van Anouck met waarzegger Donna   Ervaring van Anouck met waarzegger Donna   Ervaring van Anouck geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna, ik schrijf deze recensie om 4 uur in de ochtend omdat ik zo verrast ben dat hij mij net contacteerde dat hij mij mist. Ik had de hoop niet meer erin maar nu verandert het heel de situatie. Oooh Donna, ik kan het amper geloven, ik hoop je weer te kunnen spreken maar je bent snel in gesprek. Ik ben hartstikke blij dat dit al uitgekomen is.Dikke zoen, Elisa randstad.




Ervaring van Elisa met waarzegger Donna   Ervaring van Elisa met waarzegger Donna   Ervaring van Elisa geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Beste Donna, je voorspellingen van afgelopen maand zijn een deels uitgekomen op liefdesvlak, hij heeft ontdekt dat het kind niet van hem is. Ik kon het moeilijk geloven dat hij het zal ontdekken en weg zal gaan van haar, ondertussen zoals jij voorspelde heeft hij haar verlaten en hebben wij 1 ontmoeting al gehad. Ik hoop jou snel te spreken voor het vervolg. Sterren te kort. Patricia van Hemelrijk.




Ervaring van Patricia met waarzegger Donna   Ervaring van Patricia met waarzegger Donna   Ervaring van Patricia geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hey Donna, ik had je zojuist vanochtend gesproken maar het stopte opeens, sorry daarvoor. Bedankt voor je tijd en readings. Je voorspellingen komen zoals altijd uit.

Liefs Shilpa.




Ervaring van Shilpa met waarzegger Donna   Ervaring van Shilpa met waarzegger Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, ongelooflijk wat jij voorspelde is van a tot z uitgekomen in details . Ik ben enorm verrast want mijn geloof was weg , je zei mij dat ik voor zes weken niets ging horen maar vanaf de zevende week zal ik hem horen en zien . Jeetje, het is zo uitgekomen . Ik sta versteld . Ik hoop je snel nog eens te kunnen bereiken . Ik wil het vervolg . Dank je Donna , dankje . Rima




Ervaring van Rima met waarzegger Donna   Ervaring van Rima met waarzegger Donna   Ervaring van Rima geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Bedankt Donna voor je Reading.Ik ben zo blij dat ik jou eindelijk gesproken heb, ik viel uit mijn bed toen je zei dat het bericht klaar stond van hem en zelfs durfde zeggen een van de dagen, die nacht om 3 uur kreeg ik het bericht binnen. Ik kon mijn ogen niet geloven, ik wou dat ik jou maanden geleden had gesproken. Ik wil je zo graag nog eens spreken maar je bent moeilijk te pakken. Dikke kus Nathalie regenboog mocht je herinneren.




Ervaring van Nathalie 37 met waarzegger Donna   Ervaring van Nathalie 37 met waarzegger Donna   Ervaring van Nathalie 37 geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Dag Donna, bedankt om niet rond de pot te draaien en mij bevestigd hebt dat hij niet voor mij zal kiezen, hij heeft zijn keuze gemaakt en komt niet meer terug. Ik bel je nog wel eens als ik jou te pakken krijg voor de toekomst. Elsa .




Ervaring van Elsa (Essen) met waarzegger Donna   Ervaring van Elsa (Essen) met waarzegger Donna   Ervaring van Elsa (Essen) geplaatst op 10 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna,

Ik wil je al een tijdje een berichtje achterlaten, maar vind de woorden niet die voldoende omschrijven wat jij kan. Ik ken je al een hele tijd, steeds zijn je voorspellingen uitgekomen,
en nu de laatste voorspellingen volgen elkaar op in sneltempo. Ik had mijn geloof wat verloren, maar je bleef ook nu volhouden en moet je ondertussen weer gelijk geven. Sorry dat ik afgelopen week twijfelde. Alles is exact verlopen zoals je zei. Het contact met de man van mijn hart is er weer.

Voelsprieten van goud, een coach met een hart van goud, altijd eerlijk en correct. In een jaar waarin ik dacht alles kwijt te zijn geraakt, was jij mijn reddende engel. Bedankt voor wie je bent. Bedankt dat je je uitzonderlijke talenten wil delen met ons.
De beste wensen voor 2022.

Veel liefs x.




Ervaring van .... met waarzegger Donna   Ervaring van .... met waarzegger Donna   Ervaring van .... geplaatst op 3 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna , voorspelling van twee maanden geleden zijn vandaag uitgekomen. de breuk is er gekomen zoals je voorspelde . Helaas maar heel dankbaar dat jij mij hebt voorbereidt . Je was de enige die de breuk zag liggen . Bedankt Donna voor jouw eerlijke voorspellingen . Niels.




Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 22 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Beste Donna.Bedankt voor je snelle reactie op mijn emailconsult. Ik ben blij verrast met de voorspellingen, en ondanks elkaar telefonisch nog niet gesproken te hebben, voelt het supergoed aan. Ik hoop je gauw te mogen spreken. Alvast fijne feestdagen.Xxx Mascha.




Ervaring van J met waarzegger Donna   Ervaring van J met waarzegger Donna   Ervaring van J geplaatst op 21 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Beste Donna, je hebt een speciale gave. Wat jij mij vertelde zonder iets te vragen, viel ik echter van mijn stoel. Je zag dingen die nog nooit iemand wist. Je gaf mij vier weken tijd voor de voorspellingen uit kwamen, op de derde week kwamen jouw voorspellingen uit Donna. Wat ben ik erg blij. Donna, ik wens jou alvast een vrolijk kerstfeest. Dikke kus Mia van nestel.




Ervaring van Mia van nestel met waarzegger Donna   Ervaring van Mia van nestel met waarzegger Donna   Ervaring van Mia van nestel geplaatst op 20 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna,

Je bent echt ongelooflijk sterk in wat je doet. Er is weer een voorspelling uitgekomen van je, exact zoals je zei. Op verschillende vlakken zijn je voorspellingen al uitgekomen.
Ditmaal belde ik je met een vraag i.v.m. onteigeningen hier in de buurt. Ik had schrik voor ons huis. Jij was de enige die zei dat ik er snel positief en geruststellend nieuws over zou krijgen, en ja inderdaad. het gaat allemaal anders lopen dan aanvankelijk gecommuniceerd werd. Super blij.

Dit leek me een onmogelijke zaak en toch doorzag je helemaal hoe het zou lopen. Dank je wel dat je steeds je unieke gaves wilt delen met ons.

Ik hoop dat iedereen de kans krijgt om je eens te spreken. Wat jij kan is niet met woorden uit te drukken.

Dank je wel voor alles.
Liefs e.




Ervaring van E. met waarzegger Donna   Ervaring van E. met waarzegger Donna   Ervaring van E. geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Thanks lieverd voor je email. Ik weet dat ik eigenlijk had moeten wachten met contact opnemen. Maar had even een 'zwak' momentje na 5 weken geen contact. Ik ga het vertrouwen houden en het nu vanuit hem laten komen. Dankje voor je mooie email weer en positieve woorden. Kan ik weer even mee verder. Fijn weekend en veel liefs S.




Ervaring van S. met waarzegger Donna   Ervaring van S. met waarzegger Donna   Ervaring van S. geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, zes weken geleden voor het eerst gesproken, ik krijg je moeilijk te pakken omdat je zo snel in gesprek bent maar toch super blij toen ik jou te pakken kreeg. Ik had jou heel graag willen zeggen dat al jouw voorspellingen uitgekomen zijn. Hij heeft gekozen en zoals je zei voor mij. Ik ben hartstikke blij. Je bent een topper, de beste. Sterren te kort. Dikke kus van Lydia VB.




Ervaring van Lydia VB met waarzegger Donna   Ervaring van Lydia VB met waarzegger Donna   Ervaring van Lydia VB geplaatst op 21 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Dag Donna, je was de enige die geen relatie meer zag komen en dat mijn vriend voor zijn nieuwe vriendin zal gaan. Ik wil je zeggen dat hij gisteren een definitieve punt gezet heeft achter ons relatie en inderdaad voor zijn nieuwe vriendin gekozen. Bedankt voor je eerlijkheid . Bieke ( Essen).




Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  een toppertje.

groetjes,

stefanie.




Ervaring van stefanie met waarzegger Donna   Ervaring van stefanie met waarzegger Donna   Ervaring van stefanie geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, ik ben verdomd verbaast met uw voorspellingen die dus toch uitgekomen zijn over de liefde . Ik kan het nog steeds niet geloven omdat het hopeloos eruit zag. Donna je bent mega sterk . Ik ben benieuwd voor het vervolg . Mathilde (de rosse ) .




Ervaring van Mathilde met waarzegger Donna   Ervaring van Mathilde met waarzegger Donna   Ervaring van Mathilde geplaatst op 8 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Woow Donna, uw voorspelling is uitgekomen. Vanavond komt hij langs ik wil het vervolg horen Donna. Hij heeft haar verlaten en voor mij gekozen zei hij gisteren. Bedankt Donna.




Ervaring van Lina met waarzegger Donna   Ervaring van Lina met waarzegger Donna   Ervaring van Lina geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  4 jaar geleden uit het oog verloren, laatste mail van Donna toen, 7 aug 2017, waarin ze het einde van mijn vooral geldzorgen voorspelde. 2 jaar later werden mijn zorgen weggeblazen door een lootje. Wat zij voorspelt komt uit, alleen tijd kan niemand goed weten. Altijd de beste geweest. Blij dat je terug bent. Chriske.




Ervaring van Chris met waarzegger Donna   Ervaring van Chris met waarzegger Donna   Ervaring van Chris geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna,

Jij was degene die een kado zag liggen voor mij, dat naar me toekwam, vanuit een eerdere relatie. Je had gelijk. En ik had ook behoefte aan dat er eens iets uitkwam. En dat is bij jou gebeurd. Dat geeft vertrouwen, en is heel fijn.
Ook bedankt voor je antwoorden op mijn emailconsult. Je bent zo duidelijk. Is een fijne steun.

Dus dankjewel.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Donna   Ervaring van Karin met waarzegger Donna   Ervaring van Karin geplaatst op 30 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna , ik heb hier geen woorden voor vier weken geleden contact met je gehad, ik zag mijn relatie echt niet meer goed komen, je gaf mij duidelijk aan dat er de eerste weken niets zou gebeuren maar op de vierde week contact ziet liggen en een ontmoeting, lieve Donna ik sta met mijn mond vol tanden het is uitgekomen. Ik had dit niet meer verwacht. Meer dan 5 sterren waard. Bedankt bedankt bedankt .




Ervaring van Octavia met waarzegger Donna   Ervaring van Octavia met waarzegger Donna   Ervaring van Octavia geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna, een derde voorspelling die is uitgekomen. Liefde is uitgekomen zoals voorspelt, tweede het geheim is opgebiecht, net zoals jij had voorspelt. Derde is uitgekomen de ontmoeting. Ik hoop dat jij een goede vakantie hebt gehad en jou weer snel te pakken kan krijgen.




Ervaring van Linda B met waarzegger Donna   Ervaring van Linda B met waarzegger Donna   Ervaring van Linda B geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna, mega sterk. Drie weken geleden gesproken, contact met ex is uitgekomen en zelfs afspraak met ex en we zijn terug samen. Net zoals voorspelt. Echt mega sterk. Bedankt.




Ervaring van Anneke met waarzegger Donna   Ervaring van Anneke met waarzegger Donna   Ervaring van Anneke geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hey lieverd, ik mail al een tijdje met jou en het geeft me kracht in deze moeilijke periode.Je had weer gelijk. Dylan wil nog is afspreken. Ik heb wel zelf geapt soooorrryy haha.bDus als je mijn mailtje beantwoord weet je dat ik zelf appte al, hebben wel nog geen dag afgesproken.Dat laat ik aan hem over nu hahaha.Dikke kus.S.




Ervaring van SV met waarzegger Donna   Ervaring van SV met waarzegger Donna   Ervaring van SV geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna, ik ben verwondert hoe jij de dingen zag liggen, ik mocht van jou niets vertellen, je zat er bonk op. Vorig jaar gesproken en toen herinner ik mij de woorden dat jij zei binnen het jaar gaat hij geen contact opnemen maar in augustus het jaar erop zie ik contact van hem liggen met heel veel spijt. We zijn nu augustus en gisteren hebben wij elkaar ontmoet na een jaar en inderdaad met veel spijt. Ik ben benieuwd naar het vervolg, hopelijk krijg ik jou weer snel te pakken aan de lijn. Wat sterk. Je bent de topper hier.




Ervaring van Lydia V.B met waarzegger Donna   Ervaring van Lydia V.B met waarzegger Donna   Ervaring van Lydia V.B geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  ONGELOOFELIJK Donna.

Na je een hele tijd niet meer gehoord te hebben, kreeg ik afgelopen zondag de kans om je opnieuw te bellen. Onbeschrijflijk hoe sterk je bent in je gaven en je inzichten. Ik mocht niets zeggen en je begon onmiddellijk te vertellen wat er speelde en wat je erbij voelde. Alsof je stiekem een zendertje in oa. mijn hoofd had geplaatst de afgelopen maanden. Ik ben enorm onder de indruk. Ik weet uit het verleden dat je als coach heel sterk bent, je lijkt alleen nog maar sterker geworden te zijn. Als kers op de taart is een van je voorspellingen maandag ook al uitgekomen, tegen mijn verwachtingen in.

Ik ben je enorm dankbaar voor alles.

Veel liefs,
E.




Ervaring van E. met waarzegger Donna   Ervaring van E. met waarzegger Donna   Ervaring van E. geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, hartelijk dank voor je uitgebreide mail. Jij ziet enorm goed wat er speelt en helpt mij vertrouwen te houden. Liefs.




Ervaring van P met waarzegger Donna   Ervaring van P met waarzegger Donna   Ervaring van P geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Super medium. Sterk, draait niet rond de pot, zegt hoe het is en klinkt hard maar komt met de waarheid naar boven. Liefde helemaal uitgekomen. Meer dan 5 sterren waard. Hopelijk krijg ik jou weer snel te pakken. Elsa (bos Limburg).




Ervaring van Elsa met waarzegger Donna   Ervaring van Elsa met waarzegger Donna   Ervaring van Elsa geplaatst op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Vorig week Donna gesproken, de liefde heb jij helemaal verteld hoe de situatie is, ik stond perplex zonder 1 woord uitleg te hebben gegeven. 2 dingen zijn uitgekomen in 1 week, het contact en de datum wanneer wij elkaar gaan zien heeft hij mij meegedeeld. Erg sterk. Hoedje af voor deze sterke medium.




Ervaring van Martine met waarzegger Donna   Ervaring van Martine met waarzegger Donna   Ervaring van Martine geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna,ik was aan het hopen dat jij jou toch vergist had en het toch nog zag goedkomen, maar je zat er bonk op.je zag de breuk definitief liggen tussen ons, gisteren heeft hij er punt achter gezet. Je voorspelde een definitieve breuk tussen ons en die is dus uitgekomen. Bedankt Donna om mij hierop te voorbereiden en jou eerlijkheid om geen hoop meer te hebben om de relatie nog te redden. Ik ben benieuwd naar mijn toekomst zodra ik jou weer te pakken kan krijgen. Groetjes Patricia B.




Ervaring van Patricia B. met waarzegger Donna   Ervaring van Patricia B. met waarzegger Donna   Ervaring van Patricia B. geplaatst op 8 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, ontzettend bedankt voor je mail. Ik waardeer het enorm hoe eerlijk en duidelijk je bent. En dat je de situatie zo begrijpt helpt enorm. Het is gewoon een moeilijke situatie en voor mij echt een battle between mind, heart and soul. Ondanks dat ik echt voel dat we een zielsconnectie hebben, wat jij eerder ook al zag, weet ik dat hij mij nu niet kan bieden wat ik wil in het leven. Aan de ene kant erg verdrietig voor mij, maar zoals jij zei. ook voor hem. Ik ga de focus op mezelf leggen en ik zie wel wat voor moois er op mijn pad komt. Liefs, S.




Ervaring van S. met waarzegger Donna   Ervaring van S. met waarzegger Donna   Ervaring van S. geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, twee geleden gesproken voor het eerst, je zei de situatie hoe het was zonder enig vraag te stellen, zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel te spreken morgen na jou verlof. Dikke kus Bieke van der Velde.




Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, twee weken geleden gesproken voor het eerst. Je vertelde precies de situatie hoe het is zonder enige vraag te stellen. Zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel weer te spreken. Dikke kus Bieke.




Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggernederland.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggernederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggernederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggernederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden